Recencies

Sinds 2015 werken wij samen met Ellemieke Scheffer. Ellemieke verricht bij ons de arbeidsdeskundige onderzoeken voor diverse organisaties. Wat wij zo prettig vinden aan de samenwerking met Ellemieke, is dat zij praktisch is, transparant, zorgvuldig en duidelijk.

Ellemieke denkt positief mee, heeft kennis van zaken en communiceert op een respectvolle wijze. Door haar heldere rapportages weten zowel de werkgever als de werknemer welke stappen zij moeten nemen in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter.

Voor ons als re-integratiebureau is het fijn, dat zij duidelijk is over de belastbaarheid naar ander werk en actief meedenkt met externe arbeidsmogelijkheden, zodat wij het 2e spoor goed kunnen opstarten.

Karin Twenhaar, Directeur Bureau Streefkerk

Al jaren werken wij samen met Ellemieke voor onze arbeidsdeskundige rapportages en WGA-begeleiding. Ellemieke is heel goed thuis in haar vak en een heel prettige gesprekspartner. Ze weet waar ze het over heeft en kan door de rust die zij geeft in gesprekken heel goed de vinger op de ‘zere plek’ leggen, waarmee wij als werkgever, maar zeker onze medewerkers, verder kunnen.

Martine Meester

HR adviseur TriviumMeulenbeltZorg

Zorg en aandacht zijn de terugkerende kenmerken en resultaten van de arbeidsdeskundige opdrachten. Voor mij is het een prettige en deskundige samenwerking of anders gezegd maatwerk op schaal.

Corrie de Groot, voormalig arbo verzuim en reïntegratieadviseur Carinova

Ik heb Ellemieke leren kennen als lid van de AKC-werkgroep leidraad werkvoorziening. Ellemieke bleek een zeer betrouwbare collega, vakkundig en gedreven. Ellemieke beschikt over het vermogen om zonder oordeel een advies te geven. Een duidelijk advies waarmee ik dan weer verder kon. Ik heb Ellemieke daarom ook voortdurend gevraagd mij feedback te geven. Ik heb dat als prettig en zeer waardevol ervaren. Ellemieke beschikt over veel kennis en brengt een berg ervaring mee. Haar inbreng heeft een aanzienlijke bijdrage geleverd aan het slagen van ons project

Herke de Blank, Arbeidsdeskundige / projectleider ontwikkeling Leidraad werkvoorzieningen.

Ellemieke is een arbeidsdeskundige met grote kennis, die zij in elke situatie tot uiting kan brengen op haar vakgebied. Naast haar grote kennis, brengt zij nuance en weet zij met analytische vragen inzicht te geven en/of een ander licht te laten schijnen op (werkgerelateerde) situaties. Door haar rustige houding en vriendelijke uitstraling, weet zij in elk gesprek de juiste toon te vinden en de verbinding te maken tussen opdrachtgever en cliënt. Zij maakt persoonlijk contact, zonder het vraagstuk uit het oog te verliezen. Haar kennis uit zich altijd in een uitstekend advies, waarin zij ook toekomstgericht meedenkt met zowel de cliënt als de organisatie. Dit vind ik zeer te prijzen.

Linda Grootenhaar, talent- en loopbaancoach

Schalenmaatwerk Logo
ellemiekescheffer@schalenmaatwerk.nl
06 - 237 394 12 | www.schalenmaatwerk.nl
privacy | algemene voorwaarden
social media